On som?

Ens trobaràs pràcticament al cor de Vic. Estem situats al carrer de Jacint Verdaguer, que fa molts anys popularment la gent l’havia anomenat el carrer del treball. Avui en dia nosaltres volem treballar per tu i et volem cuidar ajudant-te a millorar el teu estat de salut des de la fisioteràpia.

Estem molt ben comunicats ja que ens trobem ven a prop del transport públic i si vens acompanyat es pot fer temps anant a fer un volt per la nostra bonica plaça major de Vic que tenim a tocar. Malgrat estar al centre de Vic al nostre centre hi ha molta tranquil·litat, és un bon espai per ajudar-te a desconnectar del bullici i del ritme de vida que estem acostumats.

Ens trobaràs a ...

C/ Jacint Verdaguer n. 30 5è. 1a.

Vic, 08500

Barcelona

Com arribar?

A peu

Si vius a Vic, pots venir a peu, així fem salut i reduïm la nostra petjada ambiental.

Amb tren

L'estació de tren de Vic es troba a uns 300m de la consulta. Només sortir a la plaça de l'estació has d'enfilar Carrer Verdaguer amunt per la banda esquerra. Som al número 30.

Amb autobus

L'estació de autobusos de Vic es troba a uns 500m de la consulta. En baixar de l'autobus, dirigeixte cap a l'estació de tren, i un cop allà enfila Carrer Verdaguer amunt per la vorera esquerra fins al número 30.

Amb vehicle privat

Si has de venir amb vehicle privat podràs trobar aparcament al parking de Sota Plaça o bé a la zona universitària de Vic, amb una mica de sort no hauràs ni de caminar 5 minuts per arribar a la consulta.